Het plaatsen van een overkapping

Een overkapping wordt ook wel een terrasoverkapping, een pergola of een prieel genoemd. Het is een afdak die of vrijstaand is gebouwd of deels op de gevel leunt. Onder een overkapping kun je heerlijk in de schaduw vertoeven in je tuin als het warm is buiten. Ook kun je hieronder eten als het bijvoorbeeld regent. We beantwoorden in dit blog vragen over een overkapping.

(meer…)

Lees meer

Het renoveren van uw dak

Als u merkt dat uw dak zijn beste tijd heeft gehad, is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Doe dit het liefst zo snel mogelijk, omdat uw dak een belangrijk onderdeel van uw huis is. Een dak is erg kwetsbaar en u zit natuurlijk niet te wachten op lekkages of andere gebreken. Wat moet u weten over het renoveren van uw dak?

(meer…)

Lees meer

Wat is een veiligheidsbeslag en hoe werkt het?

Uw huis goed beveiligen is natuurlijk van groot belang. Het is belangrijk om het potentiƫle inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om uw huis binnen te treden. Natuurlijk moet u uw deuren voorzien van goede sloten, en kan dubbel glas hier ook zeker bij helpen. Wilt u graag nog een stapje verder gaan, dan kunt u ook kiezen voor een veiligheidsbeslag met politiekeurmerk. Maar wat is een veiligheidsbeslag precies en hoe werkt het? Wij vertellen u er graag meer over.
(meer…)

Lees meer

Alles over het verhelpen van lekkages

Lekkages, we hebben er allemaal wel eens last van. Het kan heel vervelend zijn, zeker als u er pas laat achter komt. Dan kan er al heel wat schade ontstaan zijn. Je wil lekkages natuurlijk het liefst voorkomen. Maar wat als je toch een lekkage hebt? Hoe kom je erachter waar de lekkage precies zit en hoe kun je dat eigenlijk repareren? Wij vertellen je er graag meer over.

(meer…)

Lees meer

Binnendeuren kopen: waar moet u op letten?

Of u nu gaat verbouwen of gewoon iets wil veranderen in huis, het is belangrijk om goed te weten waar u op moet letten als u binnendeuren gaat kopen. Want wat zijn goede binnendeuren en welke binnendeuren moet u kiezen? Als u hier geen verstand van heeft, kan de keuze heel lastig zijn. Daarom helpen wij u graag de mooiste en beste binnendeuren te kiezen. Natuurlijk kunnen wij de binnendeuren ook voor u afhangen!

(meer…)

Lees meer

Een carport laten plaatsen: waar moet je op letten?

Als je graag een carport wil laten plaatsen, dan moet je natuurlijk op een aantal dingen letten. Je wil graag dat de kwaliteit goed is en dat het er mooi uitziet. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten over het kiezen, plaatsen en onderhouden van een carport. Maar allereerst: waarom zou je kiezen voor een carport?
(meer…)

Lees meer