INTERIEUR

Een luxe ingebouwd bubbelbad, een chique bar in de keuken of een stijlvolle wandkast in uw woonkamer? Rudy Vermeeren maakt en plaatst het interieur naar uw wens. Wij geven uw huis net dat beetje extra. Gaat u voor romantisch, elegant, chique, landelijk, robuust of juist voor heel modern? Wij zorgen dat het interieur past bij de stijl van uw huis en aansluit op uw voorkeuren. Samen met u maken wij uw huis meer waard en geven we het nog meer uitstraling. Met ons zorgvuldige vakmanschap leveren wij producten van hoogstaande kwaliteit. Wij laten uw huis nog meer een thuis zijn. Een huis naar uw wensen met een optimaal woongenot. Wij tillen niet alleen uw huis naar een hoger niveau, ook uw horecabedrijf, reisbureau, kinderopvang en elk ander bedrijf voorzien wij van prachtig en op maat gemaakt interieur.

ONZE WERKWIJZE

Een persoonlijke service en aandacht voor onze klanten, dat staat centraal. Wij luisteren naar uw voorkeuren en wensen. Samen met u en diverse architecten maken wij een prachtig ontwerp voor uw huis of bedrijf. Het begint ten slotte met een tekening. Vervolgens brengen wij dit ontwerp tot leven. Bij Rudy Vermeeren weet u zeker dat uw wensen nooit uit het oog verloren worden. Wij kijken naar de stijl van uw huis of bedrijf en passen daar het ontwerp op aan. Wij begrijpen dat het uw droomhuis moet worden en betrekken u daarom bij het gehele traject. Belangrijke beslissingen maken wij nooit zonder uw toestemming.

WAAROM RUDY VERMEEREN

Wij zijn meer dan alleen een timmer- en aannemersbedrijf. Tevreden klanten zijn voor ons het uitgangspunt en daarom kunt u rekenen op een partner die niet alleen produceert, maar ook:

  • meedenkt;
  • oplossingen aandraagt;
  • innovatief en creatief is.

Wij vinden een stijlvol en compleet eindresultaat net zo belangrijk als u dat vindt. Wij werken met duurzame materialen en hanteren scherpe prijzen. Onze vakmensen zorgen dat u nog meer van uw huis of bedrijf kunt genieten dan dat u al deed. Geen brug is ons te ver en geen lat te hoog, wij realiseren uw dromen. Geef uw huis, kantoor of winkel ook meer uitstraling en maak een vrijblijvende afspraak.

GERELATEERDE PROJECTEN

Inbouwkast Zundert

Een inbouwkast is heel handig en zorgt voor veel extra opslagruimte.

Lees meer
Inbouwkast Zundert

Dressoirmeubel en nachtkastjes Hoogstraten

Een klant in Hoogstraten had een prachtig tv-meubel op het oog dat helemaal paste bij zijn wensen.

Lees meer
Dressoirmeubel en nachtkastjes Hoogstraten

Bar Willemstad

Een bar in een horeca gelegenheid is vaak de eye-catcher en moet er dus goed uitzien.

Lees meer
Bar Willemstad

Aanpassingen woning Almkerk

Voor een woning in Almkerk heeft Rudy Vermeeren een aantal praktische aanpassingen aangebracht.

Lees meer
Aanpassingen woning Almkerk
kast

Kast in nis Bavel

Als je een nis in je huis hebt, kan het prachtig zijn om hier een kast in te maken.

Lees meer
Kast in nis Bavel
kast

Kast in nis Breda

Rudy Vermeeren heeft in Breda een kast in een nis gebouwd.

Lees meer
Kast in nis Breda