NIEUWBOUW

Wilt u al een lange tijd uw eigen huis laten bouwen? Of is het tijd voor een nieuw bedrijfspand? Voor uw nieuwbouwproject is Rudy Vermeeren uw betrouwbare en vakkundige partner. Wij zorgen ervoor dat wat u voor ogen heeft werkelijkheid wordt. Bij ons is bijna niks te gek en wij gaan elke uitdaging aan. Timmer- en aannemersbedrijf Rudy Vermeeren heeft veel ervaring op het gebied van nieuwbouw. Wij realiseren nieuwbouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij denken met u mee en verzorgen niet alleen de nieuwbouw, maar ook het ontwerp en natuurlijk de afwerking. Wij zorgen dat u uw droomhuis krijgt.

WAAROM RUDY VERMEEREN

Rudy Vermeeren is meer dan een timmer- en aannemersbedrijf. Wij zijn betrokken bij onze klanten en denken met u mee. Bij nieuwbouw komt vaak veel stress kijken. Er is een goede planning vereist. Wij begrijpen dat u zo min mogelijk zelf wilt doen en dat u ook graag wilt dat het een beetje opschiet. Bij Rudy Vermeeren werken alleen echte professionals en vakmensen. Wij werken snel, maar kiezen altijd kwaliteit boven kwantiteit. Wat wij u nog meer bieden?

 • Wij zijn betrokken en leveren vakmanschap.
 • Een transparante en duidelijke communicatie vinden wij erg belangrijk.
 • Wij begeleiden en adviseren u bij de vele keuzes die u moet maken.
 • Uw wensen staan bij ons centraal en deze verliezen wij nooit uit het oog.
 • Wij zijn flexibel en houden ons aan de gemaakte planning.
 • Wij bouwen efficiĆ«nt en anticiperen goed op eventuele veranderingen.

Dit resulteert natuurlijk in een prachtig huis, bedrijfspand, winkel of school. Wij betrekken u gedurende het gehele project, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Met overleg is alles mogelijk.

ONZE WERKWIJZE

Een nieuwbouwproject is niet zomaar iets. Daar is lang over nagedacht en dat moet op de juiste manier uitgewerkt worden. Communicatie is daarom erg belangrijk, van begin tot eind. Rudy Vermeeren is uw betrokken partner, aannemer en adviseur. Wij gaan in eerste instantie met u in gesprek om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Deze inventarisatie koppelen wij aan verschillende mogelijkheden. Bij Rudy Vermeeren zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hoeft te doen. Wat wij voor u regelen?

 • Wij vragen offertes op voor de benodigde materialen.
 • Wij houden uw begroting goed in de gaten.
 • Wij zorgen voor een werktekening en schakelen eventueel een architect in.
 • Vergunningen regelen wij.

Vervolgens beginnen we aan de bouw. Ook alle bouwwerkzaamheden, van de fundering tot en met de afwerking en het schilderwerk nemen wij voor onze rekening. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. Terwijl wij uw nieuwbouwwoning bouwen, kunt u zich bezig houden met het uitzoeken van het interieur.

PARTNERS MET GROOTHUISBOUW

Timmer- en aannemersbedrijf Rudy Vermeeren is gevestigd in Rijsbergen, dat ligt in de buurt van Breda. Wij werken nauw samen met Groothuisbouw in Emmeloord. Zij richtten zich voornamelijk op het bouwen en ontwerpen van vrijstaande woningen door heel Nederland. Er wordt voornamelijk op de traditionele manier gebouwd en waar mogelijk maken we gebruik van prefab. Dit is een gouden combinatie die veel voordelen heeft. Deze voordelen uiten zich voornamelijk in de kwaliteit.

 • Minder last van weersinvloeden.
 • Woning is snel wind- en waterdicht.
 • Het is tevens een stuk sneller.

Weten hoe het resultaat eruit ziet? Bezoek dan een van de modelwoningen of stel uw eigen nieuwbouwwoning samen op www.groothuisbouw.nl. U kunt hier meteen de exacte prijs berekenen.

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Of een nieuw bedrijfspand? Wacht dan niet langer. Rudy Vermeeren is uw betrokken aannemer op het gebied van nieuwbouw. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

GERELATEERDE PROJECTEN

Schuur Breda

Rudy Vermeeren heeft voor een klant uit Breda een schuur van hout gemaakt.

Lees meer
Schuur Breda

Garage Prinsenbeek

Een klant in Prinsenbeek wilde graag een garage aan zijn huis laten bouwen.

Lees meer
Garage Prinsenbeek
fundering

Fundering nieuwbouw woning Prinsenbeek

In Prinsenbeek was het de taak van Rudy Vermeeren om een fundering te maken voor een nieuwbouw woning.

Lees meer
Fundering nieuwbouw woning Prinsenbeek

Maken veranda met pergola in Bavel

Voor een klant in Bavel heeft Rudy Vermeeren hiervoor de ideale plek gecreƫerd.

Lees meer
Maken veranda met pergola in Bavel

Aanbouw Effen

De aanbouw in Effen bestond uit het slopen van de bestaande aanbouw en het opbouwen van een nieuwe aanbouw.

Lees meer
Aanbouw Effen

Uitbreiding kookstudio Oostvoorne

In Oostvoorne wilden ze een kookstudio uitbreiden.

Lees meer
Uitbreiding kookstudio Oostvoorne