Alles over het laten plaatsen van een aanbouw aan uw huis

Heeft u ruimte tekort in huis? Of zit er gezinsuitbreiding aan te komen, maar wilt u niet verhuizen? Dan is het slim om te kiezen voor een aanbouw. Daarmee creëert u snel extra ruimte in huis. Het voelt na een aanbouw vaak alsof u een compleet nieuwe woning hebt, terwijl u niet bent verhuisd! Ideaal dus. Daarnaast wordt uw woning hierdoor natuurlijk ook meer waard en krijgt het vaak een mooiere en luxere uitstraling. Door een aanbouw komt er namelijk vaak ook meer licht naar binnen. Denkt u eraan om een aanbouw te laten plaatsen? Dan vertellen wij u graag waar u dan allemaal op moet letten.

(meer…)

Lees meer

Het laten bouwen van een eigen huis

Droomt u al jaren van de perfecte woning? Of heeft u geweldige ideeën voor uw eigen bedrijfspand? Dan kan een nieuwbouwproject uw wensen uit laten komen. Het kost veel tijd en geld voordat uw droomhuis is gerealiseerd en het is dan ook heel begrijpelijk dat er een aantal vragen bij u opkomen. Wat zijn nou eigenlijk precies de voordelen van het laten bouwen van een eigen huis? Wat kost het en hoe gaat het precies in zijn werk? In deze blog geven we u antwoord op al deze vragen. (meer…)

Lees meer

Het plaatsen van een overkapping

Een overkapping wordt ook wel een terrasoverkapping, een pergola of een prieel genoemd. Het is een afdak die of vrijstaand is gebouwd of deels op de gevel leunt. Onder een overkapping kun je heerlijk in de schaduw vertoeven in je tuin als het warm is buiten. Ook kun je hieronder eten als het bijvoorbeeld regent. We beantwoorden in dit blog vragen over een overkapping.

(meer…)

Lees meer

Het renoveren van uw dak

Als u merkt dat uw dak zijn beste tijd heeft gehad, is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Doe dit het liefst zo snel mogelijk, omdat uw dak een belangrijk onderdeel van uw huis is. Een dak is erg kwetsbaar en u zit natuurlijk niet te wachten op lekkages of andere gebreken. Wat moet u weten over het renoveren van uw dak?

(meer…)

Lees meer

Wat is een veiligheidsbeslag en hoe werkt het?

Uw huis goed beveiligen is natuurlijk van groot belang. Het is belangrijk om het potentiële inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken om uw huis binnen te treden. Natuurlijk moet u uw deuren voorzien van goede sloten, en kan dubbel glas hier ook zeker bij helpen. Wilt u graag nog een stapje verder gaan, dan kunt u ook kiezen voor een veiligheidsbeslag met politiekeurmerk. Maar wat is een veiligheidsbeslag precies en hoe werkt het? Wij vertellen u er graag meer over.
(meer…)

Lees meer

Alles over het verhelpen van lekkages

Lekkages, we hebben er allemaal wel eens last van. Het kan heel vervelend zijn, zeker als u er pas laat achter komt. Dan kan er al heel wat schade ontstaan zijn. Je wil lekkages natuurlijk het liefst voorkomen. Maar wat als je toch een lekkage hebt? Hoe kom je erachter waar de lekkage precies zit en hoe kun je dat eigenlijk repareren? Wij vertellen je er graag meer over.

(meer…)

Lees meer