AANBOUW

Een grotere woonkamer, een speelruimte voor de kinderen, een ruimere keuken of een extra ruimte voor een kantoor. Een aanbouw is de meest voorkomende uitbreiding van het huis. Rudy Vermeeren zorgt ervoor dat u een aanbouw op maat krijgt. Een aanbouw die past bij de stijl van uw huis en die voorzien is van een goede isolatie.

VOORDELEN AANBOUW

  • Uw huis wordt meer waard.
  • U krijgt een grotere woonkamer, keuken of een extra ruimte in huis.
  • U kunt meer licht in huis genereren.
  • Uw huis krijgt een mooiere en luxere uitstraling.
  • Ideaal voor gezinsuitbreiding

Een aanbouw is een relatief kleine uitbreiding, maar heeft grote gevolgen. U zult versteld staan van de ruimtewinst die u behaald en hoeveel uw woning in waarde stijgt. Rudy Vermeeren zorgt voor een perfecte aanbouw aan uw huis en voor een optimaal woongenot. Wij ontzorgen u en begeleiden het gehele project van A tot Z.

AANBOUW PLAATSEN

Voordat wij een aanbouw plaatsen, brengen wij eerst uw wensen en behoeften in kaart. Wij kijken naar de stijl en de verhoudingen van uw woning. Op basis daarvan maken wij een ontwerp voor de uitbreiding van uw woning. Het plaatsen van een aanbouw is op twee manieren uit te voeren:

  • traditioneel
  • prefab elementen

Bij de laatste methode wordt de aanbouw kant en klaar opgeleverd. Hierdoor bespaart u bouwtijd en het brengt minder overlast met zich mee. Het is tevens mogelijk om uw uitbouw casco op te leveren. Dit wil zeggen dat de aanbouw wind- en waterdicht wordt geplaatst. Het is aan u om de overige werkzaamheden uit te voeren. Hierbij moet u denken aan het schilderwerk, stucwerk, timmerwerk, het leggen van vloeren en u moet alles zelf installeren. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor u doen, zodat u zeker bent van een prachtig eindresultaat.

VERGUNNING AANBOUW

Indien u een aanbouw aan de achterkant  van uw huis wil plaatsen, is een vergunning niet altijd nodig. U dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo mag uw aanbouw niet dieper zijn dan vier meter, niet hoger dan vijf meter en mag het oppervlak maximaal 100m2 bevatten. Wij weten precies aan welke eisen u moet voldoen en adviseren u graag bij het plaatsen van een aanbouw.

KOSTEN AANBOUW

De kosten voor een aanbouw verschillen per huis en per project. Wij proberen te allen tijde te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Hierbij verliezen wij uw budget nooit uit het oog. Wij zorgen dat u meer krijgt voor uw geld. Wij leveren een duurzame aanbouw voor hetzelfde budget als voor aanbouw die minder duurzaam is. Rudy Vermeeren levert kwaliteit en een persoonlijke service. Laat ook een duurzame aanbouw plaatsen die bij uw wensen past. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Maken veranda met pergola in Bavel

Voor een klant in Bavel heeft Rudy Vermeeren hiervoor de ideale plek gecreëerd.

Lees meer
Maken veranda met pergola in Bavel
luifel voorkant

Plaatsen luifel Breda

In Breda heeft Rudy Vermeeren voor een klant een luifel geplaatst.

Lees meer
Plaatsen luifel Breda
Tuinverbouwing voorkant

Tuinverbouwing Breda

Voor deze mensen hebben wij een ruime veranda gemaakt, inclusief vlonder. Deze is aan een bestaande schuur gevestigd.

Lees meer
Tuinverbouwing Breda
veranda thuin

Vervangen dak en plaatsen veranda Rijsbergen

In Rijsbergen heeft Rudy Vermeeren een bestaand dak voorzien van isolatie.

Lees meer
Vervangen dak en plaatsen veranda Rijsbergen
Doorloop woning en schuur Prinsenbeek

Doorloop woning en schuur Prinsenbeek

Rudy Vermeeren heeft bij een huis in Prinsenbeek een doorloop gemaakt van de woning naar de schuur.

Lees meer
Doorloop woning en schuur Prinsenbeek
Aanbouw Teteringen

Aanbouw Teteringen

In de buurt van Breda, in Teteringen, hebben wij een aanbouw geplaatst

Lees meer
Aanbouw Teteringen