DAKKAPELLEN

Vindt u dat schuine dak ook onhandig en vindt u het jammer dat er zo veel ruimte verloren gaat? Denk dan eens na over een dakkapel. Dit brengt meer licht en ruimte in uw huis. Rudy Vermeeren zorgt ervoor dat uw dakkapel geheel naar wens is en dat u nog meer woongenot ervaart. Wij veranderen uw ongebruikte rommelzolder binnen één dag in een ideale slaap- of werkkamer. Een ruimte waarin u kunt leven en die u veel meer mogelijkheden biedt. Een extra ruimt in uw woning zonder dat u daar voor hoeft te verhuizen. De vakmensen van Rudy Vermeeren zorgen dat uw huis meer waard wordt en dat u er nog meer plezier van krijgt.

UW COMPLETE DAKKAPEL

Na het aanvragen van de offerte gaan wij met u in gesprek. Wij brengen uw wensen en voorkeuren in kaart en zorgen dat deze worden verwezenlijkt. Daarnaast zorgen wij er samen met u voor dat we de bouwvergunningen binnen krijgen. Afhankelijk van uw wensen werken wij niet alleen de buitenkant perfect af, maar dragen wij ook zorg voor de binnenkant. Wilt u een vensterbank of spotjes? Geen probleem, bij Rudy Vermeeren heeft u er geen omkijken naar en kunt u het aan ons overlaten. Uiteraard isoleren we de dakkapel en zorgen ervoor dat het niet tocht. Ga ook voor meer leefbare ruimte en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een dakkapel.

TRADITIONELE EN PREFAB DAKKAPELLEN

Bij Rudy Vermeeren zijn we van alle markten thuis en bouwen zowel traditionele dakkapellen als prefab dakkapellen. De traditionele variant bouwen we ter plekke op, terwijl we de prefab dakkapel op locatie maken en kant-en-klaar leveren. Of u nu hout, polyester of kunststof prefereert, wij zorgen dat u uw ideale dakkapel krijgt. U kunt het laten afwerken met:

  • multiplex;
  • hardhout;
  • keralite;
  • volkernplaat;
  • zink.

Wij luisteren naar uw wensen en stellen uw behoeftes centraal. Met Rudy Vermeeren bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een snelle levering.

VOORDELEN VAN EEN DAKKAPEL

Een dakkapel tovert uw nutteloze ruimte om tot een praktische en functionerende kamer. Onze vakbekwame mensen zorgen niet alleen dat uw huis meer ruimte en meer licht krijgt, maar wij zorgen er ook voor dat uw huis een hogere verkoopwaarde krijgt. Na het plaatsen van de dakkapel is uw huis meteen meer waard. U heeft namelijk:

  • een groter beloopbaar vloeroppervlak;
  • een hogere taxatiewaarde;
  • meer licht;
  • meer ruimte.

Wij maken uw dakkapel op maat en zorgen dat deze geheel bij de stijl van uw woning past.

GERELATEERDE PROJECTEN

dakkapel

Renovatie dakkapel Breda

Het renoveren van een dakkapel wordt steeds vaker gedaan en dan met name om het financiële plaatje.

Lees meer
Renovatie dakkapel Breda

Verbouwing zolder Almkerk

Rudy Vermeeren heeft in Almkerk twee dakkapellen geplaatst en de zolder op een dusdanige manier ingedeeld,

Lees meer
Verbouwing zolder Almkerk
verbouwing

Verbouwing zolder Rijsbergen

Rudy Vermeeren heeft in Rijsbergen een oude hooizolder leeggehaald en deze voorzien van enkele kamers.

Lees meer
Verbouwing zolder Rijsbergen

Dakkapel Prinsenbeek

Van een klant uit Prinsenbeek kregen we het verzoek om een dakkapel te plaatsen.

Lees meer
Dakkapel Prinsenbeek