VERBOUWINGEN

Er zijn veel redenen te bedenken voor een verbouwing. U wilt een leefruimte creëren op zolder, u wilt uw woonkamer uitbreiden, u wilt uw garage omtoveren tot kantoor of u wilt uw badkamer of keuken vernieuwen. Rudy Vermeeren realiseert deze verbouwingen voor u. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen deze door naar het ontwerp. Onze verbouwingen zijn van hoge kwaliteit en dragen bij aan een optimaal werk- of woongenot. Haal het optimale uit uw huis of bedrijf en laat uw verbouwing doen door de professionals van Rudy Vermeeren. Een verbouwing geeft tevens meerwaarde aan uw huis. Daarnaast is het een ideale uitkomst als u meer ruimte wilt, maar liever niet wilt verhuizen.

WAAROM RUDY VERMEEREN

Wij zetten uw wensen centraal. Korte lijntjes en een no-nonsense aanpak, dat is wat u van ons kunt verwachten. Wij pakken door en werken snel en vakkundig. Verder ben je met Rudy Vermeeren verzekerd van:

  • kwaliteit;
  • snelle leveringen;
  • goede afwerkingen;
  • weinig overlast;
  • transparante werkwijze;
  • scherpe tarieven.

Wij zorgen dat de planning goed is en dat u zo min mogelijk overlast heeft van de verbouwing. Wij begrijpen als geen ander dat u het liefst ziet dat de verbouwing snel én goed gedaan wordt. Daar streven wij dan ook naar, zonder dat we de kwaliteit uit het oog verliezen. Wij zorgen ervoor dat u binnen een korte tijd kunt genieten van uw verbouwing.

MEERWAARDE VOOR UW HUIS

Welke verbouwing u ook laat doen, het zorgt voor een meerwaarde voor uw huis of bedrijf. Het is een goede investering die zich bij een eventuele verhuizing terug laat betalen. Onze vakmensen weten van wanten en zijn allen gespecialiseerd en gecertificeerd. Wij draaien onze handen niet om voor een complete verbouwing. Wij gaan graag uitdagingen aan en zorgen ervoor dat uw verbouwing perfect wordt uitgevoerd. Het team van Rudy Vermeeren sloopt uw woning of een deel van uw woning en bouwt het weer op tot een prachtig en technisch goed plaatje. Wij werken zorgvuldig en nauw samen met u en eventuele derde partijen. Of het nu grote of kleine renovaties en verbouwingen zijn, timmer- en aannemersbedrijf Rudy Vermeeren realiseert deze voor u. Door onze transparante werkwijze weet u te allen tijde hoe de planning ervoor staat. Wij betrekken u bij het gehele traject en dat maakt ons sterk. Wilt u uw woning ook in alle glorie herstellen of is het tijd voor een uitbreiding? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

GERELATEERDE PROJECTEN

garage

verbouwing Breda | garage

Rudy Vermeeren heeft onlangs een verbouwing in Breda gerealiseerd.

Lees meer
verbouwing Breda | garage
showroom

Uitbreiding showroom Rijsbergen

In Rijsbergen hebben wij een  voormalige opslagruimte verbouwd tot showroom.

Lees meer
Uitbreiding showroom Rijsbergen
kantoorruimte

Maken extra kantoorruimte Zundert

Voor een klant in Zundert heeft Rudy Vermeeren een kantooruitbreiding gerealiseerd.

Lees meer
Maken extra kantoorruimte Zundert
Kozijnen

Kozijn plaatsen Prinsenbeek

In Prinsenbeek heeft Rudy Vermeeren een grote pui geplaatst over de gehele achtergevel van een huis.

Lees meer
Kozijn plaatsen Prinsenbeek

Isoleren zolder Rijsbergen

In Rijsbergen heeft Rudy Vermeeren alle werkzaamheden verricht die horen bij het isoleren van een zolder.

Lees meer
Isoleren zolder Rijsbergen
Annakapel

Annakapel Zundert

Samen met een architect heeft Rudy Vermeeren de bouw begeleid bij de oude Annakapel.

Lees meer
Annakapel Zundert